北里大学 一般教育部

• 懇和会
  • 一般教育部暦
  • 開講科目

トップ キャンパスリポート・ファカルティリポート【2017 Faculty Report No.4(2017.09.11)】Kakenhi Seminar

Attendees benefitted from three teachers sharing their experiences with kakenhi-funded research. Speaking were:

Fukuda Sensei

Yamakita Sensei