北里大学 一般教育部

• 懇和会
  • 一般教育部暦
  • 開講科目

トップ キャンパスリポート・ファカルティリポート【2019キャンパスリポートNo.8】The Kitasato Study Abroad Program

The Kitasato Study Abroad Program held two informational meetings on Sept. 3rd and 4th this month. For the last several years, the program has taken place at the Univesity of New England (UNE) in Armidale, Australia (just a bit north of Sydney).

JTB and Kitasato staff gave presentations outlining the program and the Univesity of New England. Students from last year's program were also on hand to say some words, share some pictures and answer questions from attendees.

The study abroad program is held each year in the Feb./March break.

サムネイル01

サムネイル02 サムネイル03