北里大学 獣医学部 獣医学科

第391回 獣医学科セミナー<国際交流>

トップ 学科・大学院案内 獣医学科 新着情報第391回 獣医学科セミナー<国際交流>

第391回獣医学科セミナーを以下のように開催いたします。教職員および学生のご参加をお待ち申し上げます。

タイトル College of Veterinary Medicine, The University of Tennessee
演    者 Dr. Juergen Schumacher(Professor and Head of the Department of Small Animal Clinical Sciences, University of Tennessee College of Veterinary Medicine)
セミナー内容
(要約)
I will give an overview of the teaching, research and clinical programs at the UT College of Veterinary Medicine.