北里大学 獣医学部 獣医学科

第413回 獣医学科セミナー<国際交流>

トップ 学科・大学院案内 獣医学科 新着情報第413回 獣医学科セミナー<国際交流>

第413回獣医学科セミナーを以下のように開催いたします。教職員および学生のご参加をお待ち申し上げます。

タイトル Future in Partnership Between Kitasato University and Purdue University
演    者 William Smith II
(Director of Global Engagement Program Coordinator of Black Male Excellence Network, Purdue University College of Veterinary Medicine)
セミナー内容
(要約)
In this new age of globalization, our society needs globally conscious veterinarians that are dedicated to affecting world change through the improvement of animal and human health; veterinarians that are prepared to collaborate, exchange, and engage with the world around them.
This lecture highlights how Purdue University College of Veterinary Medicine is addressing the need for more globally competent veterinarians and explores ways in which Purdue and Kitasato can expand their partnership with one another.